LAKESTAR 1000 ECO

LAKESTAR 1000 ECO är en innovativ HUSBÅT.  Dess kraft är el, som den får från två trovärdiga Torqeedo 4kW motorer och är då 100% miljövänlig och möjliggör simmande even vid ställen där det krävs tystnad.  Så har kan du fullt njuta av naturens skönhet. Modern och dynamisk design, två terasser och inrädning med sovplatser för 6 människor uppgör perfekt kombination.  I interiörs utrustningen ingår toalett, dusch, sovplats för 2 människor samt vardagsrum med kökskop.  Denna kombination möjliggör avkopplande sjöliv med vänner så väl på dagar som nätter.  LAKESTAR 1000 ECO har många funktioner och kan anpassas till kundens behov. Fartyget är riktat såväl för privat som kommerciellt bruk.

Pituus

10m

Leveys

3.5m

Korkeus

4m

Paino

5-7t

Max henkilömäärä

8

Syväys

0.3m

Moottori

10kW

Vesitankki

2×250

Kategoria

C-D 

RUNKO

Ponttooni mallit ”C” ”D” on tehty laminaattirungoista, joita yhdistävät girders.  Ponttoonien muoto ja aluksen suunnittelu takaavat hyvän kantokyvyn sekä vakauden, jotka tekevät käsittelyn helpoksi ja vakaaksi.  Aluksen muoto tekee sitä hyvin kelluvan ja mahdollistaa sen käytön erittäin matalissa vesissä.  Tarkkaan muotoillut kellukkeet tekevät veden vastuksen pieneksi.  Ponttooneissa on viisi erillistä kelluketta, ankkurilokero sekä ja kaksi isoa säilytyslokeroa.  Kehikko on tehty alumiiniprofiilista.

IKKUNAT JA OVET

Ikkunat ulko-ovet, joista pääsee terassille ovat alummiraameissa ja niissä on plexilasi. WC:n, suihkun ja makuuhuoneen ovet on tehty MDU ja HDF.

VALMISTUS

Kansi on tehty 18mm vesivanerista. Sisälattia on tehty vesivanerista, joka on laminoitu molemmilta puolilta TEAK jäljitelmällä tai or lined with floor panels. Ulkolattiat keulassa ja perässä ovat komposiittia (bamboo- ja puukuituja sekä polyethylene ja muita kemiallisia lisäaineita. Keulan ja perän kaiteet on tehty ruostumattomasta teräksestä ja ovat metrin korkuisia. Seinät ja katto ovat kevytrakenteita koostuen kerrosrakenteisista paneeleista, jotka on laminoitu molemmilta puolilta ja joiden ydin on polystyreeni vaahtoa, joka eristää hyvin lämpöä.

Equipment

Torqeedo 10kW outboard engine

Hydraulic steering gear

Port socket with 230V connection

250L water tank + indicator

250L gray water tank + indicator

500L faeces tank + indicator

Interior lighting with LED strips and LED spotlights

Outdoor navigation lighting, lighting on the sides under the roof with LED tape, top lamp, terrace lighting stern + bow.

Electric bow searchlight

Audio system – radio with USB connection + 4 speakers + subwoofer

9 x polycrystalline solar panels (art size 99.5 x 160)

16 or 32 (optional) 48V 200AH batteries for SOLAR MARINE, the charger is supplemented with a power supply and a port connection socket.

Jet thrusters located in front of floats – 2 pieces

Webasto Marine heating with heater control element (multicontrol), with 4 or 5.5 kW power for fast heating

Built-in GPS system that can control the unit from mobile devices such as telephone (via application)

Mooring equipment – electrically controlled stainless steel anchor

6 life jackets + 2 for children placed under the passenger seats + all other equipment (fire extinguishers) according to inland waterway regulations

Stainless steel cleats 4 pieces

The helmsman’s stand contains all possible clocks and information systems – water tanks, faeces, battery level, etc., and a comfortable seat, steering wheel

Bow terrace and a large upper recreation area (13m2) equipped with stainless steel rails up to 1 meter high

Toilet – washbasin, cupboard, electric toilet, mirror, hangers

A room with a shower – shower faucet, shelves, mirror

Kitchenette – necessary cabinets, gas hob for two burners or electric optional, fridge, sink, mini bar with two hokers

Mesa – 2 x sofas for 4 persons, table, wheelhouse,

2 external cameras controlling the left and right part of the houseboat,

TV LED 42 ”- 32” optional + antenna

2-4 x 230V sockets

Contact:
Drive-in Boatwash Finland
Marina Networking Oy
Tapiontori 1, 02100 Espoo
040 093 9484
info@marnet.fi